Healing Rooms logoHealing Rooms
Eindhoven

Home Wat Hoe Geschiedenis Getuigenis Agenda Contact Links

Hoe gaat een bezoek in zijn werk

Tijdens onze openingstijden op donderdag van 10.15-12.15 uur kan je gewoon binnenwandelen.

De receptie

Je wordt welkom geheten door onze receptioniste, die je een formulier geeft om in te vullen. Daar vul je onder andere je naam in en voor welk probleem je graag gebed wilt hebben. Je kan het formulier in de hal of de stilteruimte invullen.  Daarna geef je het formulier aan de receptioniste terug. Het wordt weer gebruikt tijdens de gebedstijd.  

De wachtruimte

Deze ruimte wordt ook wel stilteruimte genoemd. Met op de achtergrond zachte muziek is het een plaats om tot rust te komen, daarom vragen wij aan je om hier niet te praten. Er kunnen meerdere mensen voor je aan de beurt zijn, zodat de wachttijd wat langer is. Wanneer je aan de beurt bent voor het gebed, wordt je daar opgehaald.

Gebedsruimte

Een medewerker haalt je uit de wachtruimte en neemt je mee naar de gebedsruimte. Hier wordt je voorgesteld aan de rest van het team, dat bestaat uit 2 tot 3 mensen. Je mag dan nog even wat toelichten wat je op het formulier ingevuld hebt. Het team zal daarna ongeveer 15 minuten voor je gaan bidden. Na het gebed ben je nog van harte welkom in de koffieruimte. Natuurlijk mag je ook terug naar de stilteruimte als je daar behoefte aan hebt.

Koffieruimte

Hier kan je na het gebed een kopje koffie of thee drinken, daar  is ook de mogelijkheid om met iemand te praten als je dat op prijs stelt.

Als je weer eens langs wilt komen voor gebed ben je van harte welkom, er is geen limiet aan het aantal bezoeken!